Op 24 en 25 januari is Epartment te vinden op de 12e editie van de Webwinkel Vakdagen, oftewel WWV18! Tijdens de beurs introduceren we onze nieuwste innovatie: Conneqt. Dit revolutionaire koppelplatform integreert webshops en B2B-portals met alle gangbare ERP-systemen en andere softwaretools. Hiermee kunnen bedrijven hun online orders geautomatiseerd verwerken en hun assortiment efficiënter onderhouden.

Voor groot en klein

Het nieuwe koppelplatform Conneqt kan worden ingezet voor meerdere webshopsystemen en is door de modulaire opbouw geschikt voor zowel kleine als (zeer) grote webshops. Tijdens WWV18 demonstreren we u graag hoe Conneqt transacties tussen webshops en backoffice-systemen snel, betrouwbaar en veilig afhandelt.

Epartment op Webwinkel Vakdagen 2018
Bezoek ons op stand 349 (Jaarbeurs Utrecht) tijdens de Webwinkel Vakdagen 2018!

Bezoek ook hét e-commerce-event

De Webwinkel Vakdagen is het belangrijkste e-commerce-event in de Benelux. Dé place-to-be dus als u op zoek bent naar mogelijkheden voor meer rendement uit uw online activiteiten. Ook de 12e editie kenmerkt zich door interessante sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. In de maar liefst 12 lezingenzalen ziet u actuele cases en praktische tips voorbijkomen. Laat u inspireren door verhalen van topsprekers uit binnen- en buitenland en natuurlijk door de 250 e-commerce leveranciers die zich op de beursvloer presenteren.

Stand 349 in Hal 7 (Jaarbeurs Utrecht)

U vindt ons op stand 349 in Hal 7 van de Jaarbeurs Utrecht, tezamen met onze zusterbedrijven AGION (SAP Business One-specialist), AccountOne (Visma-partner) en SmartContracts (broker in goedkoop vervoer). De beurs is geopend op woensdag 24 en donderdag 25 januari van 10:00 – 17:00 uur. U kunt zich gratis aanmelden via de Webwinkel Vakdagen-website of door met ons contact op te nemen.

Redt u het niet om WWV18 te bezoeken, maar wilt u wel meer zien van Conneqt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende (online) afspraak!

Meld u aan

webwinkel vakdagen 2018