Direct contact opnemen

Epartment E-commerce BV
Ethaanstraat 2c
7463 PC, Rijssen
Tel: +31 (0) 85 401 4722

KVK nummer: 57357609
BTW nummer: NL852545605BO1
Rekeningnummer: NL97RABO0136570429

Stuur ons een email

Lees meer over ons

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Demo aanvragen

Geïnteresseerd in een van onze oplossingen? Laat uw gegevens achter en we plannen binnen 24 uur een demo met u in.

E-commerce expertise

Epartment is uw Magento-specialist met bewezen kennis en ervaring.

Epartment is dé partner voor uw Magento-webshop. U kunt rekenen op raad en daad tijdens het hele traject, van strategie en design tot ontwikkeling en support.

Wilt u een b2b-portal voor uw zakelijke klanten? Epartment als Magento-partner begeleidt u tijdens het hele traject, van strategie en design tot ontwikkeling en support.

Kies voor Epartment vanwege uitgebreide ervaring en onze standaard Magento-erp-koppelingen met boekhoudpakketten, erp-systemen en kassasoftware.

Is standaard-Magento onvoldoende? Kies voor Magento-extensie-ontwikkeling via Epartment: volledig op maat, geïntegreerd en onderhouden – inclusief support.

Full-service Magento-specialist

Magento-specialist Epartment is dé expert in webshops, online klantenportalen, webshopkoppelingen en extensies op basis van het wereldwijd toegepaste Magento-platform. Wij zijn er voor handelsbedrijven die e-commerce zien als een onmisbaar verkoopkanaal en de ambitie hebben om snel verder te groeien.

Wilt u ook uw online kanaal doorontwikkelen, tijd besparen en meer omzet behalen? Dan zijn wij graag uw Magento-partner met bewezen kennis en ervaring!

"Epartment is al jaren dé technische partner van al onze Magento shops. Het snelle schakelen, de flexibele medewerkers en de zeer uitgebreide kennis van zaken zorgen voor een betrouwbare partner die zelfs voor onze meest ambitieuze vraagstukken een antwoord heeft. "

Erik Wijnands, Marketing Designer bij Zwoofs B.V.

Wilt u meer weten over onze e-commerce dienstverlening?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.

Laat uw gegevens achterDirect contact opnemen

Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen