Direct contact opnemen

Epartment E-commerce BV
Ethaanstraat 2c
7463 PC, Rijssen
Tel: +31 (0) 85 401 4722

KVK nummer: 57357609
BTW nummer: NL852545605BO1
Rekeningnummer: NL97RABO0136570429

Stuur ons een email

Lees meer over ons

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Demo aanvragen

Geïnteresseerd in een van onze oplossingen? Laat uw gegevens achter en we plannen binnen 24 uur een demo met u in.

E-commerce expertise

Epartment is uw Magento-specialist met bewezen kennis en ervaring.

Epartment is dé partner voor uw Magento-webshop. U kunt rekenen op raad en daad tijdens het hele traject, van strategie en design tot ontwikkeling en support.

Wilt u een b2b-portal voor uw zakelijke klanten? Epartment als Magento-partner begeleidt u tijdens het hele traject, van strategie en design tot ontwikkeling en support.

Kies voor Epartment vanwege uitgebreide ervaring en onze standaard Magento-erp-koppelingen met boekhoudpakketten, erp-systemen en kassasoftware.

Is standaard-Magento onvoldoende? Kies voor Magento-extensie-ontwikkeling via Epartment: volledig op maat, geïntegreerd en onderhouden – inclusief support.

Full-service Magento-specialist

Magento-specialist Epartment is dé expert in webshops, online klantenportalen, webshopkoppelingen en extensies op basis van het wereldwijd toegepaste Magento-platform. Wij zijn er voor handelsbedrijven die e-commerce zien als een onmisbaar verkoopkanaal en de ambitie hebben om snel verder te groeien.

Wilt u ook uw online kanaal doorontwikkelen, tijd besparen en meer omzet behalen? Dan zijn wij graag uw Magento-partner met bewezen kennis en ervaring!

"Epartment is al meer dan 5 jaar onze technische e-commerce partner. Samen hebben we al verschillende projecten succesvol afgesloten waarbij ze elke keer uitblinken in slimme ecommerce oplossingen, rekening houdend met onze bedrijfsprocessen. "

Rene Jansen, Directeur bij RJ Audiovisueel

Wilt u meer weten over onze e-commerce-dienstverlening?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.

Laat uw gegevens achterDirect contact opnemen

Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen