Direct contact opnemen

Epartment E-commerce BV
Ethaanstraat 2c
7463 PC, Rijssen
Tel: +31 (0) 85 401 4722

KVK nummer: 57357609
BTW nummer: NL852545605BO1
Rekeningnummer: NL97RABO0136570429

Stuur ons een email

Lees meer over ons

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Demo aanvragen

Geïnteresseerd in een van onze oplossingen? Laat uw gegevens achter en we plannen binnen 24 uur een demo met u in.

Magento ERP koppelingen

Epartment heeft gestandaardiseerde koppelingen met ERP en backoffice systemen.

Magento koppelen met...

Groeit de omzet van uw Magento-webshop? Kies dan voor onze bewezen Magento-koppeling, waarmee het overtypen van gegevens naar uw andere applicaties tot het verleden behoort - met alle voordelen van dien! Behalve onze flexibele en gestandaardiseerde Magento-koppeling onderscheidt Epartment zich door zijn uitgebreide expertise en ervaring in het koppelen van Magento-webshops. Wij bieden webshopkoppelingen met diverse boekhoudpakketten, erp-systemen en kassasoftware.

MagentoShopConnect: standaard Magento erp-koppelingen

Met onze standaardoplossing MagentoShopConnect realiseren we Magento erp-koppelingen voor diverse erp-systemen. Hiermee kunt u uw bestellingen in uw Magento-webshop realtime synchroniseren met uw backofficesysteem.

Via de webshopkoppeling worden continu gegevens uitgewisseld over bestellingen, voorraden, artikelen, klanten en facturen. Kijk voor meer informatie bij onze specifieke Magento-koppelingen.

Prijs: vanaf € 3.500,- + € 595,- p/jaar of € 99,- p/mnd

De pioniersfase voorbij?

Is de omzet van uw webshop sterk gegroeid? Zoveel dat het handmatig verwerken van orders inmiddels echt te veel tijd kost? Loopt de uitlevering van orders vertraging op? De verkoopinformatie en prijzen in uw webshop zijn niet meer up-to-date, u bent veel tijd kwijt met het invoeren van artikelinformatie en u heeft slecht inzicht in uw voorraad en omzet.

Herkent u zich hierin? Dan bent u toe aan de volgende stap: een Magento erp-koppeling om uw webshop te koppelen met uw boekhouding of erp-systeem. In de praktijk blijkt echter dat de kwaliteit van de koppelingen en aanwezige kennis bij Magento-specialisten nogal uiteenloopt. Kies dan voor een Magento-partner met bewezen kennis en ervaring op gebied van webshopkoppelingen.

Actuele informatie over uw voorraad en financiëen

Correcte informatievoorziening = tevreden klanten

Specialist in Magento ERP-koppelingen

Epartment is gespecialiseerd in Magento erp-koppelingen met backoffice-systemen zoals SAP, Navision, Exact, AccountView en Visma.net. Ook koppelen we met diverse kassasystemen en logistieke software om vervoerders aan te sturen. De koppelingen realiseren we met ons standaardproduct MagentoShopConnect, als koppelingsextensie voor Magento.

Wilt u meer weten over onze e-commerce-dienstverlening?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.

Laat uw gegevens achterDirect contact opnemen

Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen