Na 5+ jaar ervaring in in Magento 1 en ruim 1,5 jaar ervaring in Magento 2 werd het voor Jeroen tijd om ook zijn officiële Magento 2 Developer examen te halen. Alleen was dit makkelijker gezegd dan gedaan. Gezien de officiële examens voor Magento 2 nog niet zo lang bestaan, is het studie materiaal ervoor ook nog niet rijkelijk aanwezig. Dan komt het dus neer op ervaring.

Ervaring vs. studeren

Ervaring heeft Jeroen de afgelopen jaren wel opgedaan. Vanuit Epartment worden we vaak benaderd om de uitdagende en technische vraagstukken van klanten of andere e-commerce partners uit handen te nemen of op te lossen. Hierdoor wordt je al snel in het diepe gegooid en wordt je door schade en schande wijzer.

Als 3e van Nederland het M2 Professional Developer Certificaat, niet slecht toch?

“Sinds de komst van Magento 2 heb ik direct mooie projecten mogen realiseren. Denk hierbij complete custom designed webshops als ook het creëren van configurators, aangepaste checkouts en natuurlijk de koppeling op ons Conneqt platform. Zo hebben we onlangs ook een officiële Magento 2 extensie gemaakt voor de nieuwe AVG / GDPR wetgeving. Deze is getest en goed bevonden door ontwikkelaars van het Magento team en is ook te downloaden in de Magento Marketplace.” aldus Jeroen.

“Na deze ervaringen als ontwikkelaar in het nieuwe Magento platform vond ik het tijd om dit te bezegelen met een certificaat. Ik ben blij dat in afgelopen dinsdag mijn M2 Professional Developer examen positief heb afgelegd. En dat als 3e van Nederland, niet slecht toch?”

Van harte!

Via deze weg willen we Jeroen nogmaals van harte feliciteren en zijn wij trots op dit mooie resultaat. En hoe kun je dat beter vieren dat met een lekker biertje ‘on-the-side’ 🙂 #proost #trots