Met de groeiende interesse in Magento 2 neemt het aantal aanvragen voor een Magento 2 demo snel toe. Dit zien wij bij Epartment, maar uiteraard ook bij Magento. Daarom heeft Magento een aantal Magento 2 demo-video’s opgenomen die nieuwe functionaliteiten in Magento 2 demonstreren. Hieronder vindt u een aantal korte demo’s van rond de 2 minuten, waarbij iedere demo een bepaalde functionaliteit in Magento 2 toont.

Demo: Magento 2 Content Staging and Preview

In deze Magento 2 demo ziet u Content Staging and Preview. Hiermee kunt u de lancering van producten, promoties en campagnes ruim van tevoren voorbereiden en op het juiste moment lanceren. Dit maakt dat u zich vooraf een goed beeld kunt vormen van hoe de content zal worden gepresenteerd. Zonder de hulp van een Magento-ontwikkelaar kunt u zo in Magento 2 uw webwinkel nog beter promoten.

Zie vooraf hoe de nieuwe content zal worden gepresenteerd.

Demo: Visual Merchandiser in Magento 2

Om de verkopen te stimuleren is het belangrijk om producten op de juiste plaats en in de juiste volgorde weer te geven. Met Visual Merchandiser in Magento 2 kunt u snel productcategorieën aanmaken en ordenen. De Visual Merchandiser bestond al in Magento 1, maar is voor Magento 2 verbeterd. Via de drag-and-drop-functie zet u de producten eenvoudig op de juiste plaats. Dit scheelt veel tijd bij het inrichten en verlaagt de drempel lager om de producten nog beter weer te geven op de overzichtspagina’s.

Demo: Klantsegmentatie en personalisatie in Magento 2

Het bieden van een gepersonaliseerde klantervaring is een van de meest effectieve manieren om de conversie te vergroten. In deze Magento 2 demo over klantsegmentatie en personalisatie ziet u de effectieve tools hiervoor in Magento 2. Zo kunt u aparte content tonen aan respectievelijk gastbezoekers en bezoekers met een eigen account. Of promotionele content, producten of promoties aanbieden aan bezoekers die eerder hun interesse hebben getoond in een bepaalde productcategorie.

Magento 2 biedt effectieve tools voor gepersonaliseerde content.

Demo: Targeted promotions

Magento 2 biedt handige tools om de conversie en gemiddelde orderwaarde te vergroten bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Bekijk in onderstaande Magento 2 demo-video enkele voorbeelden van deze promotionele acties.

Bied een rijke klantervaring

Uiteraard wilt u een rijke klantervaring bieden die tot engagement en uiteindelijk tot conversie leidt. In Magento 2 kunt u deze unieke en interactieve ervaringen tijdens het gehele koopproces bieden op desktop én mobiel.

Demo: Magento 2 administration tool

Dat het onderhouden van je webshop-omgeving hoeft niet complex en tijdrovend hoeft te zijn, demonstreert Magento in onderstaande video. Via een clean en gebruiksvriendelijk dashboard heeft u direct grip op de belangrijkste indicatoren op gebied van sales en marketing. Het dashboard kan ook onderweg worden geraadpleegd op mobiele apparaten.

Profiteer van het gebruiksvriendelijk dashboard (desktop én mobiel) voor de belangrijkste kpi’s!

Een persoonlijke Magento 2 demo op maat?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden van Magento 2 voor uw doelstellingen en e-commerce strategie? Bekijk onze Magento 2-pagina of neem contact op met Epartment voor een vrijblijvend adviesgesprek of persoonlijke (online) Magento 2 demo.