Wilt u uw Magento 2-webshop koppelen met andere tools en softwarepakketten? Dit kan met MagentoShopConnect 2: onze next-generation Magento-koppeling die webshops en b2b-portalen op het Magento 2-platform verregaand kan integreren met erp-systemen en (web)applicaties. Met deze flexibele standaardkoppeling kunt u tot op detailniveau bepalen welke gegevens worden uitgewisseld. Hiermee biedt MagentoShopConnect 2 dé mogelijkheid om uw verkoopproces verder te stroomlijnen en uw klanten beter van dienst te zijn! MagentoShopConnect 2 is beschikbaar per 1 september 2017.

Waarom MagentoShopConnect 2?

Productie- en groothandelsbedrijven die online snel willen doorgroeien en hun opties voor de toekomst willen openhouden, kiezen voor MagentoShopConnect 2:

  • Ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring met MagentoShopConnect 1
  • Ruimschoots bewezen in de markt bij tientallen klanten
  • In verregaande mate aanpasbaar
  • Gebaseerd op de nieuwste technieken
  • Continu nieuwe modulen beschikbaar

Geavanceerd koppelplatform

MagentoShopConnect 2 kan worden gezien als de doorontwikkelde versie van de succesvolle MagentoShopConnect 1, ons standaardproduct dat reeds bij tientallen klanten in gebruik is. Ten opzichte van zijn voorganger biedt MagentoShopConnect 2 een nog geavanceerder koppelplatform op basis van bewezen technieken, waarmee nu met vrijwel iedere applicatie gekoppeld kan worden.

Magento 2-webshops

De nieuwe MagentoShopConnect 2-webshopkoppeling is bedoeld voor gebruikers van Magento 2-webshops die hun verkoopproces verder willen structureren en digitaliseren, repeterende handelingen willen automatiseren en de klanten betere en actuele verkoopinformatie te bieden. Dit is mogelijk door een Magento 2-webshop te koppelen met erp-systemen zoals SAP Business One, AccountView, Navision of Exact. Maar denk ook aan andere applicaties voor bijvoorbeeld CRM of voorraadbeheer, of een PIM-systeem zoals Akeneo.

Op detailniveau inrichten

In MagentoShopConnect 2 beschikt u over de mogelijkheid om tot op detailniveau te bepalen welke informatie wordt uitgewisseld tussen de B2C-webshop of B2B e-commerce en andere systemen. Voorbeelden hiervan zijn gegevens over orders, klanten, artikelen en de orderstatussen. Meestal fungeert het erp-systeem als spil in de backoffice waar alle informatie bij elkaar komt en processen zoveel mogelijk geautomatiseerd worden afgehandeld.

Flexibel uitbreidbaar

MagentoShopConnect 2 biedt een aantal aanvullende functionaliteiten, zoals een tweeweg-integratie en de mogelijkheid om de koppeling aan te passen aan uw specifieke eisen en wensen. De koppeling kan worden uitgebreid met modules voor bijvoorbeeld offertes, prijsafspraken, cross- en up-selling, pdf-documenten en klantaccountbeheer.

Meer informatie

Wilt u ook uw webshop integreren met uw backoffice-software zodat u informatie op slechts één plek bewaart, handmatige handelingen tot een minimum worden beperkt en de klant optimaal geïnformeerd wordt? Neem dan contact op voor meer informatie over MagentoShopConnect 2.

De webshopkoppeling MagentoShopConnect 2 is beschikbaar vanaf 1 september 2017.

Koppelen op Magento 1? Bekijk onze succesvolle MagentoShopConnect extensie.