Direct contact opnemen

Epartment E-commerce BV
Ethaanstraat 2c
7463 PC, Rijssen
Tel: +31 (0) 85 401 4722

KVK nummer: 57357609
BTW nummer: NL852545605BO1
Rekeningnummer: NL97RABO0136570429

Stuur ons een email

Lees meer over ons

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Demo aanvragen

Geïnteresseerd in een van onze oplossingen? Laat uw gegevens achter en we plannen binnen 24 uur een demo met u in.

Missie en visie

Full-service e-commerce-specialist voor b2c en b2b-webshops

Missie

Epartment is een ‘full-service’ e-commerce-specialist voor b2c en b2b-webshops op basis van het wereldwijd gebruikte Magento-platform. Epartment gaat voor een langdurige samenwerking met productie- en handelsbedrijven in het mkb en mkb+, die e-commerce als een strategisch verkoopkanaal zien dat zij snel verder willen laten groeien en willen integreren binnen hun IT-ecosysteem.

Onze medewerkers (zie ook: Werken bij Epartment) zijn de beste in hun vak. Dagelijks worden zij uitgedaagd door ambitieuze opdrachten. Zij beschikken over alle middelen om te excelleren als professional, door te groeien en het beste in zichzelf naar boven te halen. Binnen een motiverende, dynamische en informele werksfeer zijn zij betrokken en ervaren zij passie en plezier in hun werk. Hierdoor krijgen onze klanten premium e-commerce-oplossingen, waarmee we een substantiële bijdrage leveren in het realiseren van hun ambities.

Epartment is onderdeel van de Odalis groep, een organisatie met meerdere, elkaar versterkende IT-bedrijven onder één dak.

Visie

Om ons heen zien we een enorme groei van e-commerce, veeleisende (eind)klanten en steeds transparantere markten. Daarom heeft het mkb behoefte aan toekomstbestendige en flexibele e-commerce-oplossingen waarmee zij (veel) meer kunnen verkopen en betere klantenservice kunnen bieden – met dezelfde of minder mensen. Alleen dan kunnen bedrijven online kansen adequaat verzilveren, groeiambities waarmaken en hun continuïteit waarborgen.

Epartment volgt de ontwikkelingen binnen e-commerce, Magento en verwante oplossingen op de voet en voegt daar zelf innovatieve softwareoplossingen aan toe. Zo ontstaat een e-commerce-platform waarmee bedrijven hun online verkopen integraal kunnen automatiseren en waar nodig kunnen integreren met die van hun klanten, leveranciers en logistiek partners.

Tezamen met onze uitgebreide expertise en ervaring op gebied van webshops en webshopkoppelingen, de complete begeleiding van trajecten en het toekomstgericht meedenken in de business van de klant, leveren we een doeltreffende totaaloplossing voor e-commerce. Projecten kenmerken zich door eerlijke en duidelijke afspraken vooraf en korte lijnen tijdens het traject. Hierdoor ontstaat een plezierige samenwerking en zijn onze klanten succesvoller dan hun concurrenten.

Epartment wil de beste Magento-partner in Oost-Nederland zijn en blijven, gebaseerd op een duurzame relatie met klanten en partners.

Wilt u meer weten over onze e-commerce-dienstverlening?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.

Laat uw gegevens achter Direct contact opnemen
Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen