Door een grote vraag vanuit de markt is ongeveer een jaar geleden een product ontstaan, genaamd B2Bsuite. Dit is een gestandaardiseerd B2B e-commerce platform gebaseerd op Magento. In overleg met een van onze SAP B1 partner AGION hebben we dit product verder aangekleed met een directe koppeling op SAP. Een standaard product, met bewezen technologie en een korte time-to-market.

Korte time-to-market

Naast de vraag voor een gestandaardiseerd B2B portal komt ook de vraag of zulks gerealiseerd kan worden binnen een korte doorlooptijd. Hiermee is vanaf moment één rekening mee gehouden. In bijna alle gevallen kunnen we binnen 1 of twee weken een volledig werkende portal opleveren, gekoppeld op SAP Business One.

 

Waarom B2B e-commerce?

Steeds meer mkb’ers zetten een online klantenportaal in als (extra) verkoopkanaal. Met zo’n B2B webshop is het voor zakelijke klanten mogelijk om bijvoorbeeld zelf te kunnen bestellen, actuele product- en prijsinformatie in te zien en 24/7 inzicht zicht te hebben in de status van hun orders. Ook zien ondernemers met e-commerce kans om hun doelgroepen beter te bereiken en met een ruimer assortiment, sneller en goedkoper te kunnen leveren en menselijke fouten te voorkomen. Met als uiteindelijke doel om zo de winstgevendheid te vergroten!

Demo

Bekijk onze online demo via www.b2bsuite.nl. Log eventueel in met onderstaande gegevens en zie hoe prijzen en bestelknoppen zichtbaar worden na inlog.

Email: demo@epartment.nl
Wachtwoord: Demo@1234

Meer weten? Vraag naar de ‘B2Bsuite’ brochure