Direct contact opnemen

Epartment E-commerce BV
Ethaanstraat 2c
7463 PC, Rijssen
Tel: +31 (0) 85 401 4722

KVK nummer: 57357609
BTW nummer: NL852545605BO1
Rekeningnummer: NL97RABO0136570429

Stuur ons een email

Lees meer over ons

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Demo aanvragen

Geïnteresseerd in een van onze oplossingen? Laat uw gegevens achter en we plannen binnen 24 uur een demo met u in.

Creatie

Onze designers maken een uniek ontwerp dat past bij uw strategie.

Webshop-design in eigen huis

Webshop-design is een van de belangrijkste aspecten van een webshop of B2B-klantenportaal. Behalve een verkoopkanaal is de webshop ook uw visitekaartje. De webshop moet dus precies de juiste en unieke uitstraling hebben én zoveel mogelijk verkopen realiseren. Dit maakt het ontwerpen van een webshop tot een vak apart. Daarom heeft Epartment hoog geclassificeerde, creatieve webshop-designers in eigen huis. Zo weet u zich verzekerd van een onderscheidend ontwerp dat past bij uw bedrijf en uw e-commerce-strategie.

2

Uniek en onderscheidend ontwerp

Op basis van het functioneel ontwerp (zie de e-commerce-strategie) maakt Epartment een mooi en onderscheidend webshop-design:

  • Fris, modern en een professionele uitstraling
  • Eigen, uniek en dus herkenbaar ontwerp
  • In eigen huisstijl
  • Aansprekend, intuïtief en gebruiksvriendelijk voor doelgroep
  • Gericht op een optimale conversie

Logisch en herkenbaar

Het webshop-ontwerp moet er niet alleen mooi uitzien, het moet ook functioneel zijn en optimaal werken. Alle teksten, afbeeldingen en buttons moeten op een logische en herkenbare plek staan. Anders raakt uw bezoeker de weg kwijt en haakt hij af – en dat kost u omzet.

Optimaal resultaat

Het liefst maken we zelf het webshop-design in zijn geheel. Behalve dat we zo het uiteindelijke resultaat optimaal kunnen bewaken, werkt dit vaak ook het meest efficiënt. In de strategische en ontwerpfase houden onze webshop-designers namelijk al rekening met de technische mogelijkheden en beperkingen tijdens de bouwfase. Bekijk ons portfolio voor webshops en ontwerpen die wij gerealiseerd hebben.

Samenwerken

Wilt u het webshop-design toch liever door uw vaste ontwerpbureau laten maken, dan is dit geen probleem. We werken regelmatig samen met externe webshop-designers. Op basis van hun template(s) kunnen wij de webshop verder bouwen.

Wilt u meer weten over onze e-commerce dienstverlening?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.

Laat uw gegevens achterDirect contact opnemen

Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen