Direct contact opnemen

Epartment E-commerce BV
Ethaanstraat 2c
7463 PC, Rijssen
Tel: +31 (0) 85 401 4722

KVK nummer: 57357609
BTW nummer: NL852545605BO1
Rekeningnummer: NL97RABO0136570429

Stuur ons een email

Lees meer over ons

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Demo aanvragen

Geïnteresseerd in een van onze oplossingen? Laat uw gegevens achter en we plannen binnen 24 uur een demo met u in.

Strategie

Een succesvolle strategie vraagt om een partner die u proactief begeleidt.

E-commerce strategie met Epartment

Met een nieuwe webshop of klantenportaal alleen bent u er nog niet. Een e-commerce-strategie gaat pas renderen als het leidt tot een hoger doel: meer omzet, hogere klanttevredenheid, efficiënter verkopen, noem maar op! In de praktijk zijn er hobbels waar u als ‘leek’ niet gelijk aan denkt. Dit vraagt om een e-commerce-strategiebureau dat u op strategisch niveau uitdaagt en u meeneemt naar de voor u ideale oplossing. Dit is exact waar Epartment voor staat!

Waartoe dient uw e-commerce strategie?

Vragen uw klanten om meer bestelgemak? Klanten zijn zelfredzamer dan ooit tevoren. Van hun leverancier verwachten ze een digitaal bestelproces, waarbij ze inzicht hebben in uw voorraden en persoonlijke prijsafspraken. Maar denk ook aan 24/7 inzicht in de orderstatus en de mogelijkheid om kopie-facturen op te vragen.

1

Efficiënter verkoopproces

Een andere reden om in e-commerce te investeren, is om de omzet te vergroten. Of misschien wilt u uw verkoopafdeling efficiënter organiseren, bijvoorbeeld door het automatiseren van uw repeterende verkoopprocessen? Of wordt u vooral gedreven door concurrenten die al verder zijn op dit vlak?

Succesvolle e-commerce strategie

Het in kaart brengen van uw strategische doelstellingen is het eerste – en misschien wel het belangrijkste – onderdeel van onze vaste werkwijze om te komen tot een succesvol e-commerce-traject. Verder blikken we terug op uw bestaande strategische koers. Ook staan we stil bij uw merkverhaal, uw toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen naar de klant. De uitkomsten van de strategische sessie(s) werken we uit naar een passende e-commerce-strategie. Op basis hiervan presenteren we een concrete oplossing en bijbehorend plan van aanpak.

Tegengas

Gedurende het hele strategisch proces denken we proactief met u mee. We geven voorbeelden van andere handelsbedrijven, delen onze praktijkervaringen en dragen ideeën aan. Maar we schromen er ook niet voor om tegengas te geven, kritische vragen te stellen en u de impact te tonen van uw wensen en suggesties.

Functioneel design

Kiezen we voor een roterend bannerblok op de homepage? Plaatst u wel of geen accessoires op de productpagina’s? Welke betaalmethodes gaat u aanbieden? Krijgt de klant de mogelijkheid tot inloggen? Welke socialmedia-elementen wilt u laten inbouwen? De e-commerce-strategie mondt zo uit bij een doordacht functioneel ontwerp die de basis vormt voor het design van uw webshop of B2B-klantportaal.

Wilt u meer weten over onze e-commerce dienstverlening?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.

Laat uw gegevens achterDirect contact opnemen

Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen