Altrex onderdelen. Jouw materiaal altijd in topconditie

Webshop met ERP integratie, efficiënt in orderpicking

Relax. Het is een Altrex

Altrex levert de veiligste klimoplossingen: denk aan trap, ladder of steiger. Wie ooit bij Gamma of Karwei een ladder heeft gekocht, kwam waarschijnlijk thuis met een Altrex product. Naast kant-en-klare oplossingen levert Altrex ook losse onderdelen, zodat elk product jarenlang meekan. Slim en duurzaam dus. En omdat Altrex blijft innoveren, realiseerde het bedrijf met Epartment een eigen online web- en onderdelenshop, gekoppeld aan het intern gebruikte Infor LN ERP systeem. Zo kan elke klant de juiste onderdelen nabestellen om het materiaal in topconditie te houden. Veilig en relaxed!

"Epartment is een specialist met veel kennis van webshops, die ik zéker kan aanbevelen."
Rene Bruggeman
Marketing manager – Altrex Benelux

Het juiste onderdeel vinden

Epartment ontwikkelde voor Altrex de ‘onderdelenzoeker’: een maatwerk configurator om het juiste onderdeel te vinden van trap, ladder of steiger. Kies type en versie van ladder, trap of steiger en vind snel alle mogelijke onderdelen. Geïntegreerd op de startpagina is een javascript applicatie, die met de Magento API communiceert, waardoor de gevonden onderdelen zeer snel op de pagina kunnen worden getoond. Klanten, orders en statussen van bestellingen worden gesynchroniseerd met Infor LN ERP. Orderpicking is eveneens geoptimaliseerd, doordat o.a. de PostNL verzendlabels en benodigde stickers automatisch worden uitgeprint op de juiste computers in het magazijn. Zo kunnen medewerkers direct verzenden.

Facts van Altrex

Je klanten bedienen met een innovatie en efficiëntie. Dat levert mooie cijfers op.

20K

Unieke bezoekers per maand

650

Onderdelen in het online assortiment

25%

Groei in omzet, elk jaar weer

Maarten Nijland
Directie / Sales

Online ook een trapje hoger?

We denken graag mee over vernieuwingen voor uw webshop. Laat uw gegevens achter en we bellen snel terug voor een eerste kennismaking.