Bouman Online Juwelier

Etaleren is begeren. Zeker bij deze online juwelier

Generaties van vooruitgang

Familiebedrijf Bouman Juwelen werd in 1974 opgericht in Beesd door Jan Bouman. De juwelierszaak aan de Voorstraat was gespecialiseerd in gouden juwelen, polshorloges en klokken. Oudste dochter Hanny startte in november 1979 met haar man Herman een winkel in Culemborg. Sinds 2005 is hun zoon Robbert ook actief binnen het bedrijf. In 2008 startte Robbert de internetwinkel van Bouman Juwelen Culemborg onder de naam BoumanOnline.nl.

SEO Tekst Generator

Voor BoumanOnline ontwikkelde Epartment een SEO-tekstgenerator, waarmee medewerkers eenvoudig productteksten kunnen optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Op basis van de productattributen zorgt de module voor optimale productbeschrijvingen. Hierdoor zijn de producten niet alleen beter vindbaar online, maar hoeven medewerkers ook niet meer voor elk product afzondelijk een nieuwe tekst te schrijven. En aangezien het assortiment van boumanonline.nl vaak verandert, scheelt dit veel tijd bij het invoeren van nieuwe producten.

Toekomstplannen

Robbert Treffers gaat zich in de nabije toekomst nog meer op het exclusieve segment richten: ‘We gaan zelfs een butler-service aanbieden:  de orders zullen dan per butler bezorgd gaan worden aan onze klanten. Hoe exclusief wil je het hebben!’

De implementatie

Zowel BoumanOnline als Epartment kijken tevreden terug op de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe consumenten-webshop. Maarten Nijland van Epartment: “Goede communicatie is hierbij bepalend. Door vooraf heldere afspraken te maken, ontstond een overzichtelijk project waarbij de verantwoordelijkheden van de opdrachtgever, SAP-partner en wij als e-commerce-specialist duidelijk waren bepaald. Onderlinge korte lijnen hebben ervoor gezorgd dat de overgang naar de nieuwe webshop soepel is verlopen.”

 

Doorontwikkelen

BoumanOnline wil het online verkoopkanaal blijvend ontwikkelen en verbeteren. Robbert Treffers: “Wekelijks wordt er doorontwikkeld aan de webshop. Soms kleine aanpassingen, zoals de mogelijkheid om een product in de winkel online te reserveren, tot de mogelijkheid om tot gespreid te betalen. We staan nooit stil!”

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van e-commerce voor (meer) online succes? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We delen graag onze ervaring!

"Ik werk al jaren met Epartment. We begrijpen elkaar, zijn allebei no-nonsense en houden elkaar scherp op nieuwe functionaliteit. En proberen altijd het beste eruit te halen."
Robbert Bouman
Eigenaar van BoumanOnline
Maarten Nijland
Directie / Sales

Ook zo’n mooie shop?

Ik praat je graag bij over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Van een maatwerk UX design, tot aan een koppeling met een ERP systeem. Wij dromen e-commerce!