Direct contact opnemen

Epartment E-commerce BV
Ethaanstraat 2c
7463 PC, Rijssen
Tel: +31 (0) 85 401 4722

KVK nummer: 57357609
BTW nummer: NL852545605BO1
Rekeningnummer: NL97RABO0136570429

Stuur ons een email

Lees meer over ons

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Demo aanvragen

Geïnteresseerd in een van onze oplossingen? Laat uw gegevens achter en we plannen binnen 24 uur een demo met u in.

Extensie ontwikkeling

Wij ontwikkelen officiële Magento extensies, volledig op maat en 'Marketplace ready'.

Magento-extensies door Epartment

Epartment ontwikkelt Magento-extensies voor bedrijven waarvoor ‘standaard-Magento’ niet alle wensen en eisen afdekt. We integreren de extensie volledig in uw Magento-platform, zodat de plug-in probleemloos werkt. Uiteraard biedt Epartment uitgebreide support voor zijn Magento-extensie-ontwikkeling. Ook onderhouden we het maatwerk in Magento, zodat u ervan verzekerd bent dat de extensie ook na Magento-updates probleemloos blijft werken.

Over Magento-plug-ins

Voor het Magento-platform zijn vele gratis extensies verkrijgbaar. Een plug-in die op het eerste gezicht aan uw wensen voldoet, kan in de praktijk echter voor veel problemen zorgen. Zeker als deze niet door een professional is ontwikkeld, geïnstalleerd en geconfigureerd. De extensie kan fouten veroorzaken en leiden tot een langzamere website, met alle gevolgen voor de klantervaring en vindbaarheid.

Epartment is gespecialiseerd in Magento-extensie-ontwikkeling voor webshops en b2b-klantenportalen. Wij helpen u graag verder!

Magento-maatwerkontwikkeling

Nadat we uw wensen en eisen voor uw webshop of klantenportaal hebben geïnventariseerd, start de ontwikkeling van de Magento-extensies. Naast de gevraagde functionaliteit leveren we de ontwikkelde extensie met mooie designs, gebruiksvriendelijke navigatie, single-sign-on, meertaligheid enzovoort.

Schone, toekomstbestendige codering

Magento-extensies ontwikkelen is een van de expertises van Epartment. Onze ervaren Magento-ontwikkelaars ontwikkelen ‘schone’ code volgens de laatste standaarden. Deze standaardisatie zorgt er gelijk voor dat de extensies in de toekomst eenvoudig kunnen worden uitgebreid.

Andere cases

Lees meer over klanten die naar tevredenheid met ons werken

CM Groep

Ontwikkeling Magento-plugin voor iDIN Als onderdeel van zijn dienstenpakket voor webshops biedt identity-privider CM Groep de dienst iDIN. Dit is de nieuwe identificatiedienst van de Nederlandse banken. Om Magento-webshops te kunnen aansluiten op iDIN,...

Broertje en Zusje

Fysieke winkel en webshop versterken elkaar Vanaf de start van haar winkel Broertje en Zusje in Wageningen runt Masja van der Veen de gelijknamige webshop om haar kinder- en babykleding...

"De koppeling tussen Magento en Microsoft Dynamics zorgt altijd voor actuele data voor onze klanten. Epartment is een no-nonsense bedrijf met kennis om mee te denken in onze bedrijfsprocessen. "

Michel Tok, General Manager bij Tok GmbH

Wilt u meer weten over onze e-commerce-dienstverlening?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.

Laat uw gegevens achterDirect contact opnemen

Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen