Direct contact opnemen

Epartment E-commerce BV
Ethaanstraat 2c
7463 PC, Rijssen
Tel: +31 (0) 85 401 4722

KVK nummer: 57357609
BTW nummer: NL852545605BO1
Rekeningnummer: NL97RABO0136570429

Stuur ons een email

Lees meer over ons

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Demo aanvragen

Geïnteresseerd in een van onze oplossingen? Laat uw gegevens achter en we plannen binnen 24 uur een demo met u in.

Webshop

Voor Magento-webshops biedt Epartment advies tijdens het hele traject.

Magento-webshop door Epartment

Waarom zou u kiezen voor een Magento-webshop? Ook als e-commerce en webshops geen dagelijkse kost voor u is, helpt Epartment u als Magento-partner graag verder. Want naast het e-commerce-platform en de bijbehorende partner staat u voor tal van keuzes op gebied van vormgeving, assortiment, welke systemen en gegevens wel en niet koppelen, enzovoort.

Wij begeleiden mkb-bedrijven bij het kiezen en realiseren van Magento-webshops met raad en daad, inclusief support en doorontwikkeling.

"…Epartment is een no-nonsense partij die doet wat ze zeggen!…"

Hubert Mensink, directeur van Delital Gelato Service

Lees meer

Uw klanten op maat bedienen

Een Magento-webshop biedt vele mogelijkheden om uw klanten online op hun wenken te bedienen. Denk aan een interactieve productcatalogus met gepersonaliseerde campagnes, actuele voorraadinformatie, productfoto’s, video’s, handleidingen en inzicht in bestellingen. Dit combineren we met een prachtig en fris ontwerp, een strak aangestuurde implementatie en inrichting die past bij uw bedrijf en branche.

Bekijk ons portfolio

2.72

Laadtijd 'normale' hosting

0.56

Laadtijd 'EpaFlex' hosting

Sneller e-commerce platform is meer omzet

Goede hosting is het fundament van een snel reagerend B2B e-commerce portaal. Onze Magento-kennis hebben wij vertaald naar een hosting-platform, dat 100% is toegesneden op de specifieke eisen van Magento. Daarom behalen we via onze hosting snellere laadtijden tegen lagere kosten dan andere hosting-aanbieders!

Ons team van webwinkel experts

Epartment beschikt over een team van experts met jaren lange ervaring in e-commerce. Elke dag weer zijn wij bezig om met onze ‘skills’ er het maximale uit te halen voor onze klanten. Strategische sessies, korte overleggen tussen design en development, dat is alle daagse kost op ons kantoor. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.

Bekijk ons team

Typisch voor een B2C webshop

Functionaliteit die niet kan/mag missen bij een consumenten webshop

Loyaliteitsprogramma

Stimuleer uw verkopen en verbeter uw klantenbinding met een loyaliteitsprogramma. Via een geautomatiseerd punten-waarderingssysteem kunnen uw klanten punten sparen die recht geven op bijvoorbeeld korting, gratis artikelen of relatiegeschenken. Zonder dat u er zelf omkijken naar heeft!

Retourenmanagement

Retourafhandeling is een onvermijdelijk aspect van e-commerce dat van directe invloed is op uw resultaat. Door het handwerk rondom de aanmelding en ontvangst van retouren zoveel mogelijk te automatiseren, vergroot u uw winstgevendheid en maakt u tegelijkertijd het bestellen extra laagdrempelig.

Uitgebreide filtering

Maak het online winkelen zo eenvoudig mogelijk met intuïtieve fiteringsmogelijkheden. Door filteropties op bijvoorbeeld productcategorieën, merken, kleuren en maten faciliteert u uw klant om in 2-3 klikken het artikel van zijn keuze te vinden. Dit vermindert het aantal afhakende websitebezoekers en verhoogt uw conversie!

Snel afrekenen

Hoe minder stappen uw klant hoeft te doorlopen, hoe groter de kans op een bestelling. Daarom bieden wij de gebruiksvriendelijke en vertrouwd ogende One-Page Checkout. In één oogopslag heeft uw klant alle kosten, verzendopties en betaalwijzen overzichtelijk in beeld en kan hij/zij de bestelling met enkele muisklikken voltooien.

Andere cases

Lees meer over klanten die naar tevredenheid met ons werken

CM Groep

Ontwikkeling Magento-plugin voor iDIN Als onderdeel van zijn dienstenpakket voor webshops biedt identity-privider CM Groep de dienst iDIN. Dit is de nieuwe identificatiedienst van de Nederlandse banken. Om Magento-webshops te kunnen aansluiten op iDIN,...

bekijk de hele case
Broertje en Zusje

Fysieke winkel en webshop versterken elkaar Vanaf de start van haar winkel Broertje en Zusje in Wageningen runt Masja van der Veen de gelijknamige webshop om haar kinder- en babykleding...

bekijk de hele case

“De koppeling tussen SAP en Magento zorgt ervoor dat al onze weborders automatisch worden verwerkt. Ook voor technische ondersteuning van ons e-commerce team kunnen we Epartment altijd bellen.“

Remco Oosterlaken, Manager Director bij Goodstore

Wilt u meer weten over onze e-commerce-dienstverlening?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen u graag verder.

Laat uw gegevens achter Direct contact opnemen